Thursday, February 18, 2016

17//




Blog tiba tiba dengan seronoknya jadi besar gila semua tulisan lepas tu semua benda jadi magnified terok. nak betulkan dan cari mana glitch dia pun taktau (malas sebenarnya) lepastu sebab semua benda jadi besar, terus malas nak update blog sebab kalau tak ada niat nak update benda ilmiah sikit.




semoga esok pagi ka lusa ka blog jadi normal seperti sediakala. kalau tak okay jugak maybe aku terpaksa revert kepada yg asal (yeay mulakan semula seperti baru yeay)


ataupun ni sebenarnya modus operandi blogger supaya aku fokus nak edit blog balik dan tak belajaq untuk haematology punya paper jumaat ni? maybe..........



update : sebenarnya aku tertekan zoom 125% tu pasal bila aku view jadi besaq. oh boleh tahan lembab jugak aku ni. okay.