Thursday, February 26, 2015

3//


playing (you only live once // The strokes)



looking back at myself, takdak banyak benda pun berubah dari masa ke semasa padahal dah makin bertambah umur.
it is sooooo scary (padahal taktau nak rasa apa) bila semua orang tanya pasal future planning.
balik kampung ja terus 
"lepaih belajaq ni what's next?"



esok nak breakfast ka dak pun tak boleh nak jawab lagi ini kan pulak perancangan masa depan.
jawapan tipikal yang dihidangkan
"kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan"
*perlahan lahan berlalu ke dapur*




on a serious note,
the future is scary yet interesting at the same time.
and I wish the good things now will stay, forever.
I really need the happiness now to stay ya Rabb.











taken by @amighol



OFCOURSE LA BUKAN AKU YANG KAWIN
kehkehkeh.


#MarwanXIman