Restart Button - AFrhn

Wednesday, February 04, 2015

Restart Button



Peliknya bila dah setahun lebih dah tak tulis apa apa dekat sini.

Peliknya dalam masa setahun lebih banyak benda dah jadi.
Peliknya rasa bila tulis dekat sini, the familiar yet strange feeling tu datang sebab I used to love this space so much macam banyak nya benda nak cerita, sekarang sendiri rasa taktahu nak tulis apa.



I used to love writing.


Blog masih macam dulu kot tapi dah bersih banyak kot. 
Pelan pelan lah kot nak ubah sebab rasanya aku dah lupa dah macam mana nak edit HTML semua. 
Password pun struggling nak ingat ini kan pulak HTML. 
Eheh.




So,
I am back, I guess.



2 comments:

Hanis Amanina said...

welcome back, dear! :)

Amer Azmi said...

welcome back, it has been too long since your last post